Datum en Tijd weergeven in de visualisering en gebruiken binnen uw KNX installatie.

Met onderstaande script is het mogelijk om de datum en de tijd in een visualisering weer te geven of de datum en tijd van de homeLYnk in het juiste DPT op de KNX buslijn te zetten. Daarnaast zijn er diverse voorbeelden te vinden over het gebruik van datumnotitie, dag en weeknummer.

Gebruik het onderstaande script als een intern script en laat dit iedere 60 seconden uitvoeren.