Fabrikant Intesis by HMS, bekend van de gateways, heeft verschillende instructie video's online staan.

De video's tonen hoe verschillende gateways kunnen worden geconfigureerd.

Sommige van de gateways worden direct in ETS 5 geconfigureerd, andere met het software programma MAPS.

Klik hier voor meer info over Intesis MAPS en een link om deze software te downloaden.

Configuratie in ETS 5:

Product:
Intesis KNX - ModBus RTU Master gateway
Artikelnummer:
INKNXMBM1000100

Klik hier om naar de productpagina te gaan van knxgroothandel.nl

Configuratie in MAPS:

Product:
Intesis BACnet Server - Modbus Master gateway

Artikelnummers:

INBACMBM1000000
INBACMBM2500000
INBACMBM6000000
INBACMBM1K20000
INBACMBM3K00000

Klik hier om naar de productpagina te gaan van knxgroothandel.nl