Met onderstaande script kunnen audiobestanden worden afgespeeld. In dit voorbeeld wordt een deurbel geluid afgespeeld. Als bijlage is deurbel.mp3 toegevoegd. Deze dient te worden geupload in de afbeeldingen map.

Het script is een Custom Javascript en wordt geactiveerd door het groepsadres wat in de AudioTable in het script wordt ingevuld. Er kunnen meerdere audiobestanden met ieder een eigen groepsadres worden toegevoegd.