Doorbird intercom integreren in de homeLYnk.

Doorbird APP:

In onderstaande download bevindt zich een script om Doorbird als een app te integreren binnen de homeLYnk.

Functies als live kijken, terugkijken wie er aan de deur heeft gestaan en de deuropenerfunctie bedienen behoren tot de mogelijkheden.

Doorbird scripts:

Met onderstaande scripts is het mogelijk om het relais van de Doorbird intercom te bedienen vanuit de homeLYnk voor bijvoorbeeld het opensturen van een deur of poort aangesloten op de Doorbird intercom.

Tevens kunnen Doorbird meldingen, de zgn. notifications automatisch worden geregistreerd met onderstaande script zodat deze binnenkomen in de homeLYnk zodra er bijvoorbeeld wordt aangebeld.

Alle mogelijkheden van de doorbird API zijn teruglezen in het bijgevoegde bestand Doorbird API. Hierin is ook opgenomen de MJPEG stream van het Doorbird camerabeeld voor gebruik binnen de homeLYnk.

Doorbird is te koop via KNX groothandel. Klik hier voor het actuele aanbod.