Doorbird intercom integreren in de Wiser for KNX of spaceLYnk.

Doorbird APP:

In onderstaande download bevindt zich een script om Doorbird als een app te integreren binnen de Wiser for KNX of spaceLYnk.

Functies als live kijken, terugkijken wie er aan de deur heeft gestaan en de deuropenerfunctie bedienen behoren tot de mogelijkheden.

Doorbird scripts:

In onderstaande download bevinden zich scripts om het ip adres van de Doorbird te achterhalen, het relais van de Doorbird intercom te bedienen vanuit de Wiser for KNX of spaceLYnk. Voor bijvoorbeeld het opensturen van een deur of poort aangesloten op de Doorbird intercom.

Tevens kunnen Doorbird meldingen, de zgn. notifications automatisch worden geregistreerd met onderstaande script zodat deze binnenkomen in de Wiser for KNX of spaceLYnk zodra er bijvoorbeeld wordt aangebeld.

Alle mogelijkheden van de doorbird API zijn teruglezen in het bijgevoegde bestand Doorbird API. Hierin is ook opgenomen de MJPEG stream van het Doorbird camerabeeld voor gebruik binnen de Wiser for KNX of spaceLYnk.

Doorbird is te koop via KNX groothandel.nl Klik hier voor het actuele aanbod.